Croma este unicul reprezentant in Romania al IGC

IGC Clobal Promotions este cea mai importantă organizaţie mondială specializată în comunicarea prin intermediul obiectelor promoţionale şi cuprinde 50 de membri în 45 de ţări, pe 5 continente.
IGC a fost creată în 1956 la iniţiativa câtorva firme care doreau sa aducă noi standarde de creativitate, calitate şi eficacitate unei pieţe în plină dezvoltare (cea a obiectelor promoţionale).
Apartenenţa la acest grup are câteva atuuri majore:

Putere de creaţie

Avem posibilitatea de a crea obiecte exclusive si să realizăm matriţe de injecţie/turnare la costuri convenabile, atunci când acestea se împart şi cu alţi membri IGC.

Putere de negociere

IGC poate negocia exclusivitatea pentru un produs cu marile mărci şi marii furnizori.

Putere de cumparare

Cifra de afaceri la nivelul grupului este de peste 300 milioane dolari, ceea ce permite obţinerea unor preţuri şi a unei calităţi a serviciilor de care clienţii nostri vor beneficia.

Putere de comunicare

Grupul dispune de un sistem Intranet performant, unde se pot schimba idei şi informaţii şi unde se pot găsi furnizori deja testaţi şi noi produse.

Putere de reprezentare

IGC poate încheia contracte la nivel global cu mari firme, ale căror birouri locale sunt deservite de reprezentanţii IGC locali. La nivel global se pot construi şi webshopuri pentru clienţi, de unde aceştia îşi pot alege obiectele promoţionale dorite.